Avocatul directorului Bismobil, arestat pentru escrocherie, spune ca dosarul clientului sau ar fi fost fabricat. Acesta a contestat decizia de a-l plasa pe clientul sau in arest preventiv. Totodata, aparatorul da asigurari ca persoanele care s-au plans la politie ca au ramas fara mobilierul de bucatarie, pentru care au platit avans mii de euro, urmeaza sa si-l primeasca.

Ultimul update: 26.01.2023, 11:58 Publicat:26.01.2023, 11:03

Aurel GROSU, AVOCAT: „A fost si epidemia de doi ani si nu au putut sa indeplineasca la timp (n.r. lucrarile.) Sunt niste relatii contractuale, s-a luat obligatia sa presteze anumite servicii, dar nu s-a primit. Se intampla, uneori, dar asta nu inseamna ca el e cel mai mare escroc. Noi nu negam, dar nici nu recunoastem faptele imputate de invinuire, ceea ce se refera la intentii si altele scrise.”

Avocatul spune ca clientul sau nu a intentionat sa-si duca de nas clientii. Si din acest motiv au contestat decizia magistratilor de a-l plasa in arest preventiv pentru 20 de zile. 

Aurel GROSU, AVOCAT: „El doreste sa munceasca si sa intoarca oamenilor ceea ce s-a obligat sa o faca. Toti care au comandat bucatariile si le vor primi? Toti o sa primeasca, noi din start am mers pe aceasta pozitie, numai sa nu ii bage nimeni bete in roate, concurentii si toti ceilalti care ii incurca sa indeplineasca comenzile.”

Aparatorul spune ca dosarul ar fi fost fabricat.

Aurel GROSU, AVOCAT: „Contractele, da, sunt, omul lucra cu persoana in cauza, dorea sa indeplineasca toate obligatiile, dar cineva intentionat s-a folosit de moment. Inca cineva, posibil, a organizat tot show-ul.
- La cine va referiti?
- La concurenti, eu stiu, o sa vedem.”

Cat despre faptul ca a fost retinut pe aeroport, in timp ce incerca sa paraseasca tara aparatotul lui Mihai Saran spune ca clientul sau nu intentiona sa fuga din Moldova.

Aurel GROSU, AVOCAT: „El a vrut sa plece intr-o deplasare de serviciu. El a fost si saptamana trecuta si a venit. El are peste tot magazine, circula ca sa caute, incerca omul sa adune bani cat mai repede.”

Mihail Saran, directorul firmei care produce mobilier pentru bucatarii, a fost plasat in arest preventiv pentru 20 de zile, dupa ce a fost retinut pe Aeroport. Se intampla dupa ce mai multe persoane, atat din Moldova, cat si din Romania, s-au plans la politie ca nu si-au primit mobilierul pentru care au platit avans de mii de euro. Fondatorul companiei este suspectat de escrocherie, infractiune care, potrivit Codului Penal, se pedepseste cu 15 ani de puscarie.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.