Inaugurarea bradului de Craciun din capitala va avea loc pe data de 23 decembrie, in Piata Marii Adunari Nationale. Anuntul a fost facut de primarul capitalei, Ion Ceban, care a mentionat ca tot atunci, va fi conectat si iluminatul decorativ in tot orasul. Declaratiile au facute in cadrul sedintei primariei. 

Publicat:24.11.2023, 12:50

„Si in acest an pregatim un program pentru sarbatorile de iarna. Startul sarbatorilor de iarna, dar si inaugurarea bradului va avea loc pe data de 23 decembrie, in Piata Marii Adunari Nationale si va fi conectat iluminatul decorativ in tot orasul. Evenimentul dedicat inaugurarii va cuprinde si un program artistic, iar invitatul special va fi Stefan Banica Junior”, anunta edilul. 

Totodata, el spune ca spectacole vor fi organizate si in seara de 31 decembrie.

La inceputul saptamanii, Guvernul a anuntat ca, in acest an, nu va amenaja propriul targ de Craciun si lasa pregatirile pentru sarbatorile de iarna pe seama primariei capitalei. 

In ultimii ani, in capitala au fost organizate cate doua targuri de Craciun, unul al Primariei si altul al Guvernului.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.