Un copil de 15 ani a ajuns la spital, dupa ce a fost batut si electrocutat de catre un alt baiat de 14 ani, in curtea gimnaziului Malcoci din raionul Ialoveni. 

Publicat:06.09.2023, 14:21

„A fost batut la pauza, in ograda scolii, electrocutat in burta si lovit la nas de catre fiul directoarei. Nimeni nu a chemat ambulanta. Copilul a fost trimis acasa, chiar daca profesorii si directoarea stia ca parintii nu sunt acasa. Noi eram la serviciu. Nimeni nu ne-a anuntat. M-am speriat cand am ajuns acasa si imediat am chemat ambulanta. Cand am ajuns la spital, medicii ne-au spus ca trebuie interventie chirurgicala. Acum copilul e la spital”, ne-a spus mama acestuia. 

Totodata, femeia ne-a spus ca a fost la politie si a depus o plangere. 

„Nu este primul caz cand este implicat fiul directoarei, lumea vorbeste ca au mai fost, doar ca s-au musamalizat”, a mai declarat mama copilului agresat. 

Contactati de PRO TV, oamenii legii ne-au spus ca verifica daca este acest caz inregistrat si vor reveni cu o reactie. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.