Clipe de groaza pentru copiii de la gradinita din satul Volintiri, raionul Stefan Voda. Bunica unui copil sustine ca a cazut tavanul in timp ce copiii erau in institutie. Despre asta, femeia a scris pe retelele de socializare unde a mentionat ca nepotica sa a venit cu ochii vineti acasa, iar cineva ar trebui sa raspunda pentru asta. Responsabilii institutiei spun ca nu a cazut bucati de tavan, insa doar o bucata de material din care e facut podul. Si primarul din satul Volintiri ne-a spus ca nu este adevarat ca a cazut bucati de tavan, s-a desprins o bucata din material si imediat a fost pus la loc. 

Publicat:20.09.2023, 08:59

„Cum oare s-au facut verificarile, ca sa dea voie sa deschida gradinita, dupa o vara de reparatii. Bucati de tencuiala au cazut peste copii. Nepotica mea a venit acasa cu ochii vineti”, a scris femeia pe internet.

Contactati de PRO TV, responsabilii de la gradinita ne-au spus ca nu a cazut tavanul, a fost doar un mic incident.

„A cazut doar o bucata de material din ala din care e facut podul, nu imi amintesc cum se numeste, insa acum, dupa acest incident va fi reparat tot tavanul”, au declarat responsabilii de la gradinta. 

Primarul satului sustine ca a fost doar un mic incident, nimeni nu a avut de suferit, iar tot ce spune bunica este doar din cauza unui conflict cu reprezentantii gradinitei. 

Citeste si : Elevii clasei intai de la scoala primara din Mereni, Anenii Noi, au trecut printr-o sperietura zdravana. Tavanul salii de clasa in care se aflau s-a surpat in timpul orelor - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.