Dupa ce contul de Telegram al Maiei Sandu, dar si a altor ministri au fost sparte si publicat un mesaj in care se vorbeste despre coruptie in sistemul de Justitie din tara, a aparut si un site. Acolo, au fost facute publice mai multe mesaje dintre Sergiu Litvinenco si alte persoane din anturajul sau, cu care ar fi purtat mai multe discutii pe Telegram.

Ultimul update: 09.11.2022, 15:32 Publicat:09.11.2022, 15:32

Contactati de PRO TV, ministrul Justitiei, Sergiu Litvinenco, nu ne-a raspuns pentru o reactie.

Astazi, un mesaj dubios despre „coruptia din institutiile de stat” a aparut pe pagina de Telegram al presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, care l-a scurt timp a fost sters. Contactati de PRO TV, responsabilii de la Presedintie ne-au spus ca mesajul nu a fost publicat de serviciul de presa al presedintelui si incearca sa verifice ce s-a intamplat, apoi vor reveni cu detalii. 

Ulterior, Presedintia a confirmat ca canalul oficial de Telegram al presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost spart, iar ultimele postari sunt neveridice.

Tot astazi, prim-ministrul, Natalia Gavrilita, a declarat ca conturilor sparte a mai multor oficiali vin in contextul in care ministrul Justitiei, Sergiu Litvinenco, a venit cu o sesizare catre Guvern de a declara neconstitional partidul SOR. Declaratia a fost facuta in cadrul sedintei de astazi a Guvernului. 

Ieri, ministrul Justitiei a spus ca Partidul SOR ar putea fi scos in afara legii. Sergiu Litvinenco, a sustinut ca va depune o sesizare la Curtea Constitutionala prin care va solicita ca formatiunea sa fie declarata neconstitutionala.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.