De la mese imbelsugate, la concerte live – ofertele de Ziua Indragostitilor sunt variate in restaurantele si hotelurile din capitala. In functie de preferinte, dar si de buget, cuplurile se pot bucura de o seara romantica.

Publicat:13.02.2020, 18:52

Pentru indragostitii care vor sa petreaca ziua de 14 februarie in 2, administratorii de hoteluri au pregatit mai multe oferte. 

Anghelina VERBANOVA, MANAGERUL UNUI HOTEL DIN CAPITALA: "Pe data de 14 februarie, vom impodobi camerele din hotel cu petale de trandafir, cu accesorii deosebite, lumanari, candelabre. In pachet este inclusa si o sedinta de masaj pentru doua persoane, dar si o cina romantica in restaurant.”

Pentru toate, insa, fiti gata sa scoateti din buzunar sume frumusele. Pertul pentru o noapte intr-un hotel de 5 stele din Chisinau porneste de la 240 de euro.

Anghelina VERBANOVA, MANAGERUL UNUI HOTEL DIN CAPITALA: ”Acest pret include cazarea, o sedinta de masaj, cina si micul dejun in camera.”

Pentru iubitorii de lux a fost pregatit numarul prezidential. Iar aici pretul se dubleaza.

Anghelina VERBANOVA, MANAGERUL UNUI HOTEL DIN CAPITALA: ”Pretul include decoratiunile, o vizita la Spa pentru doi, cina si micul dejun.”

Si restaurantele au pregatit oferte pentru a atrage cat mai multi… indragostiti. Meniul e punctul forte.

Irina NAGOMIR, MANAGERUL UNUI RESTAURANT DIN CAPITALA: ”Am pregatit un meniu special care se va baza pe fructe de mare si peste, ne-am gandit ca aceste produse sunt afrodiziace perfecte, pentru aceasta sarbatoare, si fructul pasiunii. Oaspetii nostri se vor putea delecta cu vinuri produse de mai multi producatori autohtoni.”

Ziua Internationala a Indragostitilor este marcata pe 14 februarie. Pe 24 februarie moldovenii sarbatoresc Dragobetele.