Un taximetrist de 45 de ani din orasul Ungheni a fost ucis azi dimineata din cauza unei datorii. Un cuplu din localitate ii datora barbatului in jur de 200 de lei, iar cand victima si-a cerut banii, femeia a scos un cutit si l-a injunghiar mortal. Suspectii au fost prinsi la scurt timp de oamenii legii si risca acum inchisoare de pana la 10 ani.

Publicat:03.08.2021, 21:27

Cristian PINZARU, REPORTER PRO TV:“Crima a avut loc in aceasta curte care apartine unei companii de taxi din orasul Ungheni. Potrivit colegilor barbatului acesta a venit dimineata la munca, iar pe strada s-ar fi intalnit cu doua persoane cu care s-a luat ulterior la cearta.”

Locuitorii unui bloc aflat in apropiere de locul in care s-a produs crima spun ca au auzit strigate azi dimineata, in jurul orei 7. 

“Noi nu am vazut, am auzit doar niste tipaturi pe afara.”

“Ei se numeau intre ei, se certau.”

La scurt timp, la fata locului a ajuns politia care a gasit victima de 45 de ani, zacand intr-o balta de sange.

Maxim CIUGUREANU, PROCURORUL RAIONULUI UNGHENI:“S-a stabilit ca respectiva persoana a fost agresata de alte doua persoane cu care anterior a avut un conflict.”

Motivul conflictului ar fi o datorie in valoare de 200 de lei, acumulata in urma serviciilor pe care taximetristul le-a prestat celor doi. Soferul ar fi cerut sa-i fie inapoiati banii, iar femeia l-a atacat.

Maxim CIUGUREANU, PROCURORUL RAIONULUI UNGHENI:Persoanele care au comis crima sunt la evidenta la medicul narcolog. Insa daca la moment erau sub influenta drogurilor nu putem spune pentru ca inca nu au parfenit rezultatele.”

Suspectii locuiesc la un cartier distanta de locul in care au comis crima. Vecinii lor spun ca au observat la ei deseori, un comportament neadecvat.

“- Sunt de o varsta si ea ca el tot se ocupa cu treaba de asta.

-I-ati vazut chiar cum se injecteaza?

-Nu, dar am vazut ca-s ciocniti la cap, m-am saturat de dansii.”


La moment suspectii se afla in custodia politiei, fiind cercetati penal pentru vatamarea corporala grava care a provocat decesul victimei si risca inchisoare de pana la 10 ani.