Astăzi urma să aibă loc o nouă ședință de judecată în cazul bărbatului suspectat că a ucis în aprilie tânăra de la Orhei, însărcinată în șase luni. Aceasta, însă a fost amanată, din motiv că avocatul lui Gheorghe Cotorobai nu s-a prezentat, acesta fiind bolnav de Covid-19.

Ultimul update: 23.08.2024, 10:27 Publicat:23.08.2024, 10:27

Potrivit procurorilor, în luna aprilie, Gheorghe Cotorobai a rapit-o prin înșelăciune pe tânăra de 19 ani, care aștepta transportul într-o stație din Orhei. A plasat-o în portbagajul mașinii, apoi a dus-o la el acasă, la Telenești, unde a violat-o. A doua zi, învinuitul a dus-o pe tânără într-o pădure, unde a ucis-o în bătaie. Ana-Maria a fost găsită după o săptămână de căutări. Expertiza judiciară a arătat că suspectul nu avea probleme psihice. Procurorii au cerut 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață pentru Gheorghe Cotorobai.Dosarul a fost trimis în judecată la începutul lunii august.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.