Dinu Turcanu, presedintele raionului Orhei si unul dintre organizatorii protestului din centrul capitalei refuza sa se conformeze deciziei primariei capitalei, anunta oamenii legii. 

Ultimul update: 23.10.2022, 13:40 Publicat:23.10.2022, 13:35

„Insista sa se deplaseze pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, cu traversarea PMAN. Precizam ca decizia primariei Chisinau nu a fost contestata de organizatorii intrunirii”, sustin reprezentantii politiei. 

Astazi, politia a venit cu o avertizare repetata catre organizatorii protestului din centrul capitalei si le-a cerut sa respecte drepturilor tuturor cetatenilor, dupa ce acestia au anuntat ca vor bloca traseul din PMAN, chiar daca primaria capitalei le-a oferit o alta locatie (scuarul Parlamentului), in PMAN fiind preconizat un alt eveniment.

La sfarsitul lunii septembrie, Dinu Turcanu, a fost retinut de politie, dupa ce a incercat sa intre fortat, impreuna cu protestatarii, pe scarile Presedintiei. Acesta s-a luat la cearta cu politistii, care au format un cordon in fata institutiei. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.