Directoarea grădiniței nr. 32 din sectorul Ciocana al capitalei a fost reținută pentru 72 de ore de ofițerii CNA, în urma unui denunț. Aceasta a cerut câte trei mii de lei de copil, pentru înmatricularea în grădiniță.

Publicat:29.05.2024, 17:30

Potrivit CNA, directoarea, aflându-se în biroul său de serviciu, ar fi pretins și primit de la părinții a doi copii bani în sumă de 3000 lei de la fiecare pentru înmatricularea copiilor.

Bănuita ar fi cerut cei șase mii de lei în schimbul ocolirii procedurilor legale de înmatriculare a copiilor în instituție, precizând totodată că donația ar fi una benevolă. 

Din spusele părinților, banii colectați ar fi fost direcționați pentru efectuarea unor lucrări de reparație și amenajare a grădiniței.

În urma acțiunilor întreprinse de CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chişinău, a fost ridicată suma de 6000 de lei, transmisă sub controlul CNA.

Precizăm că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.