Toaletele intr-o stare deplorabila, geamurile vechi si murdarie peste tot - asa a fost descrisa situatia dintr-un camin din capitala de catre un parinte al unui student. Este vorba de caminul nr.15  al Universitatii Tehnice din Chisinau. 

Publicat:05.09.2023, 12:02

Barbatul a trimis redactiei noastre imagini video unde se vede in ce stare sunt toaletele de care se folosesc studentii. Tot el ne-a spus ca studentii achita pe luna cate 1000 de lei. 

„Am fost uimit ce dezastru este acolo. Evul mediu. Pur si simplu nu-mi vine a crede ca mai exista asa ceva, veceufara usi pe un etaj unde stau si baieti si fete. Sunt nevoite sa plece cate doua, va dati seama. Si mai iau taxa de 1000 de lei pe luna. Geamurile la fel sunt foarte vechi”, a mentionat barbatul. 

Contactati de PRO TV, cei de la Universitatea Tehnica nu ne-au raspuns pentru a ne oferi o reactie. 

Despre conditiile deplorabile din caminele din capitala scriu mai multe persoane pe retelele de socializare. 

„Un camin nu poate arata ca un hotel de 5*, e clar, dar acestea-s conditii inumane. Oare cati dintre cei care vad aceasta poza si-ar lasa copiii sa traiasca in asa antisanitarie? Cred ca nimeni. Dar ce faci atunci cand nu ai bani pentru o chirie si mizezi pe ajutorul statului, iar statul tau e Republica Moldova? Primesti asta”, a scris o persoana pe facebook. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.