Fa-ti vara sanie si iarna caruta. Este motoul pe care l-au afisat astazi agentiile de turism care s-au intrecut in oferte de vacanta pentru vara urmatoare. La expozitia deschisa astazi la Moldexpo, unii le-au propus clientilor cazare in hotele de lux, iar altii i-au indemnat sa-si ia o casa pe roti si sa porneasca la drum.

Publicat:14.02.2020, 20:38

La standul unde sunt prezentate agentiile de turism din Romania, vizitatorii pot alege dintr-un program variat de excursii la mai multe obiective turistice. Agentii spun ca au facut deja primele rezervari pentru vacanta de iarna din 2021.

”Sunt oameni care au spus ca nu au prins vacanta anul acesta si vrem sa mergem in ianuarie, si eu le-am spus ca vacantele pentru iarna 2020 a trecut, ei au spus ca vreau pentru 2021, si le-am facut rezervare.” 

Moldovenii prefera sa-si petreaca vacanta la mare, iar cea mai solicitata destinatie este Grecia, sustin agentii de turism.

“Grecia, Halkidiki, impreuna cu insula Thasos, este o oferta noua pentru Republica Moldova. La doar 139 de euro este inclus excursiile, hotelul pentru o saptamana. 80 de procente din rezervari din cadrul expozitiei sunt pentru aceasta destinatie.”

Francesca GINDEA, REPORTER PRO TV:Iar iubitorii de senzatii tari pot inchiria o autorulota. Aceasta are o cabina de dus, bucatarie, incalzire autonoma, si un dormitor.”

Vehiculul il puteti inchiria pentru o luna si puteti merge cu el in orice destinatie din Europa. Cei care vor o vacanta mai pasiva, se pot relaxa in hotelurile cu servicii Spa din muntii Carpati, Ucraina. Pentru o noapte, doritorii trebuie sa scoata din buzunar aproximativ 100 de euro.

”In pret este inclusa camera de hotel, alimentatia, un curs cu toate procedurile, sauna, bazin si sala de forta.” 

Expozitia va dura pana pe data de 16 februarie.