In timp ce Ilan Sor este cautat de Interpol, sotia sa, Jasmine, se filmeaza gatind bucate de sarbatori. Interpreta rusa si-a lansat propria emisiune culinara, unde face mancare inspirata din retetele evreiesti. Nu stim unde au loc filmarile si daca sotul ei, disparut din Moldova, o ajuta din spatele camerelor de luat vederi.

Publicat:11.04.2020, 12:24

De la “Душевный разговор c Jasmine” la "Шор-ОХ! на кухне". Sotia lui Ilan Sor s-a reinventat si a lansat o emisiune culinara pe canalul ei de youtube. Asta dupa ce moderase un show televizat la una dintre canalele TV ale sotului sau – Ilan Sor, fugit din tara. Asistenti ii sunt doi din cei trei copii ai familiei.

La prima editie, aceasta a gatit doua feluri de mancare traditionala pentru Pesah - o sarbatoare religioasa a poporului israelian.

Ilan Sor este cautat de autoritati, fiind banuit de frauda bancara. In vara lui 2019 el a fost lipsit de imunitate parlamentara, dupa ce a plecat din tara, odata cu disparitia lui Vlad Plahotniuc. Fostul primarul de Orhei a fost condamnat de prima instanta la 7 ani si jumatate de inchisoare. El se declara nevinovat.