Un fum negru si dens s-a ridicat astazi deasupra capitalei, dupa ce un depozit cu televizoare si calculatoare vechi din sectorul Ciocana a fost cuprins de flacari. La fata locului au intervenit zeci de pompieri. Din fericire nimeni nu avut de suferit.

Ultimul update: 10.10.2021, 17:57 Publicat:10.10.2021, 17:57

Depozitul cu televizoare si calculatoare vechi, situat pe strada Industriala a luat foc in aceasta dimineata in jurul orei 9.

Liliana PUSCASU, OFITER DE PRESA IGSU: ,,Potrivit primelor informatii, un depozit a fost cuprins de flacari. Ajunsi la fata locului, angajatii au stabilit ca arde o suprafata de peste 200 de m2 a depozitului.”

Pompierii au luptat cu flacarile aprope jumatate de zi, incendiu fiind lichidat la ora 15.

Vlada BIZGU, REPORTER PROTV: ,,Din cate se vede, incendiul a mistuit o parte din depozitul unde erau pastrate calculatoare si televizoare vechi. Noua echipaje cu 40 de salvatori au intervenit aici la fata locului pentru a lichida incendiul, iar cladirile apropiate nu au fost afectate.”

Deocamdata, nu se stie de la ce a pornit incendiul.

Liliana PUSCASU, OFITER DE PRESA IGSU: ,,Circumstantele si cauza de producere a incendiului urmeaza a fi stabilite de laboratorul experimental antiincendiar, care va efectua cercetarea statica si dinamica a locului incendiului.”

In urma incendiului, nu au fost inregistrate victime, iar multe bunuri din interiorul incaperii afectate, dar si incaperile adiacente au fost salvate.