Interpretul Ion Suruceanu este internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Mosneaga” din capitala. Acesta s-ar afla in stare grava, potrivit unor postari ale colegilor de breasla care au venit cu mesaje de sustinere si indemn la rugaciune pentru insanatosirea cantaretului. 

Publicat:16.11.2023, 11:29

„Sa ne rugam pentru sanatatea maestrului Ion Suruceanu. Doamne Dumnezeul nostru, slavit sa fii Tu Doamne, ca doar Tu poti face minuni!  Binecuvanteaza si intareste-l pe artistul nostru indragit de toata lumea”, au scris pe facebook interpretii Costi Burlacu si Corina Tepes.

Si scriitoarea Radmila Popovici a venit cu un mesaj.

„Cand medicina devine neputincioasa, ramane voia cerului si puterea gandului omului, a oamenilor, a iubirii lor. Sa ne unim, oameni buni, gandurile cele mai senine si dragostea, sa le inmultim si sa le indreptam spre artistul nostru, atat de iubit de public, de prieteni, de rude, spre Omul Ion Suruceanu, de care avem mare nevoie aici, printre noi, multi-multi ani”, a scris ea pe facebook. 

Contactati de PRO TV, responsabili de la spital ne-au spus ca nu pot sa ne ofere detalii despre starea maestrului.

„Rudele au solicitat sa nu divulgam informatii”, a mentionat pentru PRO TV purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Republican „Timofei Mosneaga” din capitala.

Ion Suruceanu are 74 de ani. El si-a inceput cariera muzicala in calitate de solist al formatiei Noroc. 

Ulterior, a activat in diferite colective, dupa care si-a inceput cariera solo. Ion Suruceanu a primit titlul de Artist al Poporului si distinctia Ordinul Republicii. A fost implicat si in viata politica, devenind deputat in Parlament in anul 1994.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.