La mijloc de iarna, putem admira deja narcisii. Florile de primavara au inflorit la Bardar, in serele lui Gheorghe Luchita. Intr-o saptamana barbatul asteapta ca vor aparea si primele lalele. Urmariti un reportaj realizat de reporterii de la O Seara Perfecta.

Publicat:15.01.2020, 20:29

In satul Bardar din Raionul Ialoveni au inflorit deja primii narcisi, care pot fi procurati cu doar 5 lei bucata. Gheorghe Luchita, cel care cu multa grija si atentie creste florile de primavara, ne spune ca este foarte usor in sera sa controlezi etapa de inflorire.

Gheorghe LUCHITA, OM DE AFACERI: "Narcisii nu sunt pretentiosi, de aceea cresterea lor nu necesita o ingrijire deosebita. Insa, afacerea cu narcisi nu este profitabila, sustine antreprenorul."

De peste 20 de ani, familia lui Gheorghe creste bulbi autohtoni, insa, recunoaste el, este mult mai simplu si profitabil sa procuri florile din Olanda. Nu renunta insa, pentru ca tot ceea ce face, o face cu multa dragoste.

Intr-o saptamana vor aparea si primele lalele in sera, iar primavara, Gheorge asteapta vizitatorii pe un camp impanzit de flori cu arome imbatatoare.