Sedinta de judecata in cazul tinerei de la Comrat, care si-a injunghiat mama si i-a scos inima, a inceput.

Ultimul update: 14.12.2020, 14:07 Publicat:14.12.2020, 13:40

UPDATE 14:18: Judecatorii au admis demersul procurorilor: fata a primit 30 de zile de arest in izolator de tip inchis. Intrebata de reporterii PRO TV de ce si-a ucis mama, tanara radea in hohote si nu a vrut sa raspunda la intrebari. 

UPDATE 14:00: Tanara a fost adusa la Judecatoria de la Comrat, ne-au spus responsabilii din cadrul institiei. 

UPDATE 13:00: Procurorii au depus un demers si cer arestarea acesteia pentru 30 de zile, iar in aceste momente se examineaza demersul acestora.

Vineri noaptea, 11 decembrie, o tanara de 21 de ani, care consuma droguri, si-a omorat cu sange rece propria mama la Comrat. Tragedia s-a produs dupa ce intre mama si fiica s-a iscat un conflict. Mama a vrut s-o interneze pe tanara la spital. Prin urmare, fata a luat un cutit si a injunghiat-o pe mama sa de cateva ori. 

Ulterior, a injunghiat-o si in piept. Tanara a fugit la un prieten, iar pe urme fierbinti, ea a fost gasita de politisti.  Pe cazul dat, a fost deschis un dosar penal. Tanara a fost retinuta pentru 72 de ore.

Citeste si :  Tanara de la Comrat, care si-a injunghiat mama si i-a scos inima, adusa la judecata: procurorii cer 30 de zile de arest