Mai multe persoane si-au petrecut aceasta noapte in aeroportul din Istanbul, asta dupa ce cursa programata Istanbul-Chisinau, operata de compania FlyOne a fost retinuta pana astazi dimineata. Pasagerii trebuiau sa decoleze la ora 21.20, insa au putut sa zboare din Istanbul abia azi dimineata, la ora 8:30. Ba mai mult oamenii povestesc ca nimeni nu le-a oferit nicio explicatie in acest sens. 

Ultimul update: 06.08.2022, 09:24 Publicat:06.08.2022, 08:46

Din spusele unui pasager, cursa Istanbul-Chisinau era programata ieri, pentru ora 21:20. Acestia insa au fost nevoiti sa astepte pana azi dimineata, cursa fiind retinuta. 

Pasagerul ne-a spus ca oamenii au incercat sa afle care este motivul retinerii, insa nici cei de la aeroportul din Istanbul, dar nici cei de la FlyOne nu au venit cu nicio explicatie si nu le-au spus motivul de ce cursa este retinuta. 

La un moment dat pentru a fi auziti pasagerii au inceput a bate din palme, in rezultat reprezentantii aeroportului din Istanbul s-au apropiat si au dat asigurari ca vor verifica ce s-a intamplat. Dupa mai multe ore de asteptare, pasagerilor li s-a oferit cate o felie de pizza, cartofi si o sticla de apa.

Astfel, ca abia azi dimineata, la ora 6:00 pe panoul informativ a fost afisata informatia ca pasagerii cursei Istanbul-Chisinau vor decola la 8.30. 

Contactati de PRO TV, responsabilii de la compania FlyOne ne-au spus ca motivul este o defectiune tehnica la aeronava. Astfel ca initial tehnicienii au estimat ca vor inlaturata defectiunea intr-o ora, insa ulterior a durat sapte ore, respectiv cursa a fost retinuta, iar acum cursa deja a fost efectuata. Totodata, cei de la FlyOne au mentionat ca cel mai probabil unele curse vor fi efectuate cu intarzieri. Astfe zborurile ulterioare vor avea modificari de orar. Acestia roaga calatorii sa verificati graficul si notificarile primite.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.