Un copil de 7 ani a fost gasit mort langa mama sa, care era in stare inconstienta in propria lor casa, avand plagi pe maini. Totul s-a intamplat aseara la Nisporeni. Potrivit rudelor, femeia in varsta de 45 de ani, care a fost transportata la spital in stare grava, se afla in depresie. Oamenii legii au deschis un dosar pentru omor, iar acum, mama baiatului ar putea sta 20 de ani dupa gratii.

Ultimul update: 10.09.2022, 21:39 Publicat:10.09.2022, 21:22

Potrivit oamenilor legii, totul s-a intamplat aseara, in satul Varzaresti din Nisporeni. Politistii au fost alertati de un barbat, ingrijorat ca fosta sotie nu-i raspundea la telefon.

Francesca GINDEA, REPORTER PRO TV: „Tragedia a avut loc in aceasta casa. Femeia in varsta de 45 de ani a fost gasita inconstienta, iar alaturi era corpul neinsufletit al baietelului sau. Potrivit fostului sot, aceasta nu mai raspundea la apeluri, iar cand a ajuns aici casa era incuiata si a fost nevoit sa forteze usa.”

Fostul sot al femeii ne-a spus ca au divortat in 2019, iar de atunci, acesta discuta doar cu fiul lor. Barbatul sustine ca a observat ca in ultima perioada fosta sa sotie era depresiva.

Valeriu, FOSTUL SOT AL FEMEII: „Am sunat si nu raspundea nici fiul si nici ea. Am chemat vecina sa dechida poarta si sa vada ce se intampla, pentru ca imi faceam griji. Usile erau incuiate, am dezbatut usa si erau jos, copilul cu mama. Copilul nu-mi povestea nimic despre ea. 
-Era agresiva cu copilul?
-Nu, a fost totul bine.”

Si bunicul baiatului de 8 ani, sustine ca mama acestuia era depresiva in ultima perioada.

Visarion, BUNICUL: Baietelul a trecut in clasa a doua. Dumnezeu cu ea, nu stiu ce a apucat-o in ultimul timp. Cred ca s-a stresat cu ceva, nu stiu ce s-a intamplat, dar mare bucluc a facut.”

Femeia a fost transportata la spitalul raional Nisporeni in stare grava. Astazi, reponsabilii de la spital au refuzat sa ne ofere detalii, mentionand doar ca starea femeii este stabila. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe acest caz, iar dupa ce va fi externata, femeia va fi retinuta. Potrivit codului penal, aceasta ar putea sta 20 de ani dupa gratii.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.