Un barbat de 24 de ani a fost retinut pentru 30 de zile, fiind suspectat in comercializarea drogurilor. Valoarea totala a drogurilor ridicate a constituit peste un milion de lei.

Publicat:21.11.2023, 11:57

Potrivit politiei, barbatul de 24 de ani originar din regiunea transnistreana care la momentul actual locuia in municipiul Chisinau, a fost documentat timp de doua luni.

Astfel, s-a stabilit ca afacerea a fost pornita la inceputul anului 2023, cand acesta impreuna cu sotia au venit in Moldova si au inchiriat un apartament. 

Barbatul primea droguri de diferite tipuri in cantitati angro, le punea in cantitati mici, apoi le plasa in ascunzisuri de unde erau luate de clienti, prin intermediul magazinelor online. 

Mai mult, pentru a-si atrage clientii, pe fiecare pachet incleia stickere cu denumirea magazinului.

Politistii au retinut suspectul in flagrant, iar in urma perchezitiei efectuate la apartamentul inchiriat au fost ridicate cantare la scara mica, telefoane mobile utilizate la savarsirea infractiunii, droguri sintetice de tip Mefedron, marijuana, droguri de tip PVP si hasis.

Valoarea drogurilor gasite constituie peste 1 milion de lei.

In continuare, politistii desfasoara actiuni pentru a stabili si complicitatea altor persoane.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.