Masina primariei de la Negureni a fost mistuita de flacari noaptea trecuta. Primarul localitatii, Ion Popa, sustine ca automobilul a fost incendiat intentionat pentru ai intimida pe alesii locali, in urma ultimelor decizii luate in cadrul Consiliului.

Publicat:23.05.2020, 11:37

"In aceasta noapte a fost incendiata masina primariei Negureni.

In ce circumstante a avut loc totul inca nu cunoastem...asteptam rezultatele institutiilor abilitate. Nu vreau sa cred ca e rezultatul deciziilor care au fost luate.

Dar daca cineva crede ca prin astfel de metode ne vor intimida pe mine si colegii din cadrul Consiliului Local incercand sa ne determine sa nu luam unele decizii, se greseste amarnic", a scris primarul satului Negureni pe retea de socializare.

Ieri, in cadrul sedintei Consiliului Local Negureni, la solicitarea primarului, toti consilierii locali la primul mandat (8 la numar) au votat pentru abrogarea a doua decizii din anii 2014 si respectiv 2018, care au stat la baza instrainarii ilegale a zeci de hectare de teren care au apartinut APL Negureni.

"Regret faptul ca consilierii care au 5-20 de ani in aceasta functie, se opun procesului de redobandire a patrimoniului comunei Negureni si continua sa promoveze interesele meschine ale anumitor persoane.....Nu pentru asta am fost alesi in functiile pe care le detinem!", spune primarul de la Negureni, Ion Popa.