Vicedirectorul „Autosalubritate”, Mihail Bagas, si-a depus demisia. Acesta sustine ca s-au facut mai multe presiuni politice asupra lui, care il impiedica sa-si exercite obligatiunile.

Publicat:07.02.2020, 12:23

„In ultima saptamana am fost supus unor atacuri in adresa mea din partea unor politicieni si figuri sociale ale Chisinaului. Acuzatiile false, speculatiile, presiunea si santajul politic, au fost bine dirijate si uimeau prin dinamica lor.

Figurile politice au raspandit o informatie falsa care ma impiedica sa-mi exercit obligatiunile de vicedirector al IM Regia Autosalubritate. Obligatiuni legale, repet inca o data, legale.

Am presupus ca toata lupta asta cu mine este doar o lupta politica, o razbunare inaintea alegerilor, iar eu sunt doar un instrument pentru aceasta lupta.

Dar informatia pe care al colectat-o, plus situatia actuala a intreprinderii, au aratat ca o anumita grupa, sa o numim „mafia gunoiului”, folosesc toate caile ca eu sa nu ajung la adevar”, a scris Mihail Bagas, pe pagina sa de facebook.

In curand acesta va organiza o conferinta de presa, unde va vorbi despre situatia creata si va dezvalui toate informatiile colectate cat timp s-a aflat in functie.

Fractiunea PAS, intr-o conferinta de presa, au spus ca primarul general Ion Ceban aduce in functii cheie oameni cu probleme mari de integritate. In aceasta lista se afla si numele lui Mihail Bagas.

VEZI SI: Consilierii PAS il acuza pe Ion Ceban ca ar angaja la primarie oameni loiali lui. Acestia sustin ca edilul nu tine cont de criteriile de competenta si anunta ca vor veni cu initiativa de a organiza concursuri publice - VIDEO

VEZI SI: Consilierii PAS despre neregulile la angajarea personalului din cadrul Primariei: „Ion Ceban aduce in functii cheie oameni cu probleme mari de integritate”