Militarii banuiti ca ar fi ucis un tanar de 21 de ani in parcul Valea Trandafirilor din capitala sunt prezenti la Judecatoria Buiucani. Procurorii cer 13 ani si 4 luni de inchisoare pentru fapta comisa.

Ultimul update: 20.04.2022, 11:46 Publicat:20.04.2022, 11:21

Dosarul pe caz deja este in judecata, iar acum, sedinta este la faza declaratiilor. In cadrul sedintei, care are loc acum, a fost declarata finalizarea cercetarii penale, in continuare urmeaza dezbaterile. 

Pe 2 ianuarie, corpul neinsufletit al tanarului de 21 de ani a fost gast in parcul Valea Trandafirilor. Oamenii legii au retinut doi indivizi suspectati de omor. Acestia s-au dovedit a fi soldati din Brigada de infanterie motorizata „Stefan cel Mare”. 

Potrivit procurorilor, cei doi militari au cumparat bauturi alcoolice si au mers in parcul Trandafirilor pentru a le consuma. La un moment pe langa ei a trecut victima si intre ei s-a iscat un conflict. In seara de 2 ianuarie, tanarul a fost gasit fara suflare, iar ieri cei doi soldati au fost retinuti. Ei sunt cercetati pentru omor intentionat si risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Sursa foto/video: PRO TV.md