MAI nu va admite ca infractorii si tradatorii sa ascunda violentele sub umbrela dreptului la protest, a permisivitatii legale de a fi reprezentant in Parlament sau in fruntea unor APL-uri. Asta spune ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, care ii asigura pe cetateni ca oamenii legii nu vor permite sa fie organizate destabilizari sau dezordini in masa. 

Publicat:12.03.2023, 17:35

Ana REVENCO, MINISTRUL AFACERILOR INTERNE: "Stimati cetateni, turbulentele care au loc in aceste zile pe teritoriul tarii noastre urmaresc sa zdruncine democratia si stabilitatea Republicii Moldova. Sistemul afacerilor interne apara cu fermitate cetatenii, ordinea de drept si democratia pe care am construit-o timp de peste 30 de ani.

Fata de turbulentele manifestate astazi, precizez ca MAI nu va admite ca infractorii si tradatorii sa ascunda violentele sub umbrela dreptului la protest, a permisivitatii legale de a fi reprezentant in Parlament sau in fruntea unor APL-uri. Vocea poporului nu inseamna violenta si tradare de tara!"

Ana Revenco a spus ca cei care incalca legea sub orice pretext, ar trebui sa se astepte sa raspunda in fata organelor de ancheta. 

Ana REVENCO, MINISTRUL AFACERILOR INTERNE: "Toti cei care au adus violente asupra civililor aflati pe strazi astazi, cat si asupra organelor de aplicare a legii figureaza acum in dovezile adunate de Politia Nationala.

Tradatorilor de tara le transmit avertismentul ca in curand vor sta in fata judecatii, oricat de multi bani si ajutor ar primi pentru a ne distruge tara. Tradarea de tara este cea mai odioasa manifestare a unui om care s-a nascut in tara noastra, este cetatean al Republicii Moldova, traieste aici.

Dragi cetateni, stiu ca voi intelegeti care sunt jocurile si interesele celor care vor sa ne distruga tara. Va asigur ca, asa cum am fost la datorie acum 31 de ani pentru apararea patriei, la fel suntem si azi. Ministerul pe care-l conduc pastreaza stabilitatea in tara si nu va permite destabilizari care sa puna in pericol siguranta oamenilor nostri."

Citeste si :  Protestul organizat de Partidul Sor, la care politia se asteapta ca ar urma sa aiba loc dezordini in masa, S-A INCHEIAT. Filmul eveniemntului: cum Tauber a reusit sa ajunga in Guvern - VIDEO