Dupa ce ieri a fost retinut pentru 24 de ore, minorul de 14 ani care a ucis un alt minor de 12 ani a primit mandat de arest pentru 30 de zile.

Publicat:20.01.2020, 14:42

Informatia a fost confirmata pentru protv.md de ofiterul de presa al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Betivu.

Tragedia s-a produs sambata noaptea. Un baiat de 12 ani a fost gasit fara suflare in beciul unei case parasite din Orhei. Potrivit politiei, victima avea semne de moarte violenta pe corp. Suspectul este un adolescent de 14 ani, care a fost retinut si si-a recunoscut vina. El risca pana la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata.

Victima ar fi fost injunghiata, sustin oamenii legii, care au retinut un suspect. Este vorba despre un minor de 14 ani, din aceeasi localitate. El a fost dus la sectia de politie impreuna cu tatal sau, pentru audieri.

Acesta si-a recunoscut fapta si este cercetat pentru omor intentionat. Suspectul risca de la 15 pana la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata. Oamenii legii urmeaza sa afle ce l-a determinat pe banuit sa faca una ca asta.

VEZI SI: Un baiat de 12 ani, gasit fara suflare in beciul unei case parasite din Orhei. Suspect este un adolescent de 14 ani, care a fost retinut si si-a recunoscut vina - VIDEO