Soferul unui troleibuz nu a acordat prioritate unui barbat ce traversa strada pe trecerea pe pietoni si a mers prin fata lui pe o strada din capitala. Momentul a fost surprins de o camera de bord a unui automobil. 

Publicat:23.08.2023, 12:13

Din imaginile trimise redactiei noastre se observa ca in timp ce un barbat se deplasa pe trecerea de pietoni, soferul troleibuzul nu i-a acordat prioritate si si-a continuat drumul. Mai mult, martorii spun ca tot aici ar fi avut loc accidentul cumplit din 24 martie, cand o copila de 12 ani a murit, dupa ce a fost lovita de un troleibuz. 

Contactati de PRO TV, responsabilii de la Regia Transport Electric Chisinau ne-au spus ca vor reveni in curand cu o reactie, iar cei de la Inspectoratul National de Securitate Publica ne-au spus ca s-au autosesizat si soferul va fi sanctionat. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.