Rusia a interzis intrarea in tara a 11 deputati moldoveni. Motivul invocat de Moscova este ca „Moscova a inaintat o nota de protest Chisinaului in legatura cu persecutarea presei de limba rusa, totodata cu blocarea site-urilor.”

Ultimul update: 21.11.2023, 11:25 Publicat:21.11.2023, 10:45

„La 20 noiembrie, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Moldova in Federatia Rusa, Lilian Darii, a fost chemat la Ministerul de Externe al Rusiei. Darii a fost informat ca, in legatura masurii asimetrice, intrarea in Federatia Rusa a fost interzisa unor functionari publici ai Republicii Moldova”,  anunta ministerul rus de Externe. 

Astfel, cei 11 parlamentari moldoveni sunt:

Adrian Belii, Viorel Barda, Vitalie Gavrouc, Larisa Voloh, Maria Gonta, Liliana Grosu, Mihail Leahu, Natalia Davidovici, Alina Dandara, Dorian Istratii, Mariana Cusnir.

Citeste si : Lilian Darii - convocat de ministerul rus de Externe: Moscova a interzis intrarea in tara a 11 deputati moldoveni. Cine sunt acestia

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.