O femeie de 36 de ani din raionul Telenesti a nascut prematur, iar medicii i-au asistat nastere chiar in conditii de casa. Baietelul avea 2250 gr. si a fost transportat la spital impreuna cu mama lui.

Publicat:20.11.2023, 16:32

Potrivit Centrului National de Asistenta Medicala Urgenta Prespitaliceasca, totul s-a intamplat aseara dupa ce a fost primit un apel la 112 cu mentiunea ca femeia avea dureri la 32-34 saptamani de sarcini.

Medicii de la serviciul de urgenta au constatat ca era vorba de o nastere prematura. In acele conditii, femeia nu putea fi transportata la spital si s-a solicitat asistarea la domiciliu a unui medic.

Baietelul de 2250 gr. a venit pe lume la ora 21:2, cu scorul Apgar 5-7 puncte.

Nou-nascutul si mama acestuia au fost transportati la Centrul Perinatologic al IMSP din Spitalul Raional Orhei pentru ingrijiri medicale corespunzatoare.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.