Dupa ce acum cateva minute o racheta a cazut intr-o livada din apropierea raionului Briceni, prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilita, a venit cu o reactie, prin care sustine ca condamna cu fermitate aceste atacuri brutale. Totodata, sefa Legislativului sustine ca autoritatile depun toate eforturile ca sa tina situatia sub control si sa nu admita riscuri pentru oamenii nostri.

Ultimul update: 05.12.2022, 16:31 Publicat:05.12.2022, 16:31

"Dragi cetateni, in Ucraina are loc un nou val de atacuri cu rachete care genereaza consecinte directe si asupra tarii noastre.

Am fost informata ca in urma cu putin timp, o patrula a Politiei de frontiera a descoperit componentele unei rachete in apropierea orasului Briceni. Politia de frontiera a intensificat patrulele si a ridicat gradul de alerta in Briceni si Ocnita. Zona unde a fost descoperit obiectul explozibil a fost izolata, iar la fata locului se afla serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne.

In acelasi timp, Moldelectrica anunta despre perturbatii in sistemul energetic care ar putea duce la posibile deconectari. Va rugam sa urmati recomandarile organelor abilitate si sa ramaneti in siguranta.

Atat eu, cat si colegii mei depunem toate eforturile ca sa tinem situatia sub control si sa nu admitem riscuri pentru pentru oamenii nostri.

Condamn cu fermitate aceste atacuri brutale asupra unor tinte civile din Ucraina si reiterez deplina noastra solidaritate cu poporul ucrainean in aceste clipe grele!" , a precizat Gavrilita.

In urma cu putin timp, in apropierea orasului Briceni, intr-o livada, a fost descoperita o racheta, anunta responsabilii de la Ministerul Afacerilor Interne. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrula a politiei de frontiera, care din cauza bombardamentelor rusesti de astazi, si-au intensificat gradul de atentie.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.