Unul dintre adolescentii de 12 ani care au ajuns ieri la spital, dupa ce au fost loviti de o masina in timp ce se plimbau cu bicicleta, la Stauceni, se afla in coma. 

Publicat:22.02.2023, 09:48

„Un copil a fost adus in stare extrem de grava, cu pericol de viata. Pana dimineata a fost stabil. Dimineata i s-a efectuat tomografia computerizata si la moment el se afla la Institutul de Neurologie si Neurochirurgie, in coma. Al doilea copil a avut comotie cerebrala si are mai multe fracturi, dar starea lui este stabila, fara pericol de viata. Ambii au fost internati in sectia de terapie intensiva. Copilul care era in stare grava a suferit o interventie chirurgicala de urgenta”, a declarat pentru PRO TV, directorul Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”, Alexandru Holostenco.

Totodata, oamenii legii anunta ca soferul a fost retinut pentru 72 de ore.

Potrivit politiei, totul s-a intamplat ieri, la ora 16:45, in apropiere de comuna Stauceni. Un barbat de 45 de ani, fiind la volanul unui automobil de model Opel, a lovit doi biciclisti care erau echipati corespunzator. In urma impactului, baietii au fost transportati de urgenta la spital. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Sursa FOTO: autoblog.md