Politia vine cu precizari, dupa cazul de duminica, cand un barbat de 32 de ani a fost gasit fara suflare, cu mainile legate la spate, in apartamentul pe care il inchiria in capitala. Oamenii legii spun ca la moment este examinata versiunea de suicid deoarece ajunsi la locul incidentului, ambele usi erau incuiate pe interior, cu cheia in yala, geamurile la fel fiind inchise, iar pompierii au deblocat usile in prezenta tatalui victimei.

Ultimul update: 24.01.2023, 09:34 Publicat:24.01.2023, 09:25

„Medicul legist, examinand la fata locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violenta, urmand a fi expediata ulterior expertiza medico- legala. Expertii din cadrul CTCEJ au efectuat toate masurile ce se impun in vederea ridicarii si acumularii tuturor probelor pe cazul dat. Acestia au stabilit ca barbatul locuia de unul singur, urme de patrundere sau de acces in locuinta nu au fost depistate si nici amprente straine”, anunta politia. 

Totodata, oamenii legii spun ca au audiat si medicul curant al barbatului care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia.

Citeste si :  Caz socant in capitala. Un barbat - gasit mort, cu mainile legate la spate. Ce spune politia
Citeste si :  Cine este barbatul gasit mort, cu mainile legate la spate, intr-un apartament din capitala: „Ne vei lipsi. Am ramas surzi, muti si orbi de la dureroasa veste” - FOTO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.