Una dintre ipotezele politiei, ar fi ca persoana care l-ar fi impuscat pe tanarul de 29 de ani intr-o padure din Straseni este fiul fostului politist, Ion Stratulat, care in 2011 a fost impuscat mortal de catre catre fostul sportiv, Ion Soltoianu. Totodata, prietenii victimei spun ca cei doi erau prieteni, iar in ziua in care a fost impuscat tanarul, ei s-au distrat impreuna.

Ultimul update: 11.08.2022, 14:49 Publicat:11.08.2022, 14:21

De asemenea, cei care ii cunoasteau spun ca la petrecere ar fi fost peste 30 de arme si multe grenade.

„Au impuscat in sus si nu doar. Se impusca in diferite directii, chiar si spre sat. A fost chemata politia, insa nu a venit nimeni”, a declarat pentru PRO TV, unul dintre prietenii victimei.

Din imaginile trimise redactiei noastre, se vad mai multe arme pe scaun in momentul unei petreceri. 

Ieri, cadavrul unui tanar de 29 de ani, care a fost dat disparut de catre mama sa in dupa amiaza zilei de marti, a fost gasit intr-o padure din Straseni.

Oamenii legii au efectuat cercetarile preliminare si au gasit pe corpul neinsufletit al victimei trei plagi formate de gloante in regiunea cutiei toracice. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.