Doi barbati si o femeie au fost gasiti fara suflare intr-o locuinta din Balti. Victimele ar fi fost ucise de un tanar venit in vizita. Pentru a ascunde urmele suspectul a dat foc locuintei. El risca detentie pe viata.

Publicat:15.01.2020, 20:09

In jurul orei sapte dimineata, un vecin a observat ca dintr-o fereastra a locuintei iese fum. Acesta a anuntat oamenii legii.

"Vecinul aici isi hraneste cainii. El vine la ora sapte dimineata. Dupa ce i-a hranit, a observat ca din geam iese fum. El a si chemat ambulanta si pompierii.”

Pompierii au stins incendiul, iar ulterior au depistat corpurile neinsufletite ale doi barbati, de aproximativ 44 de ani, si al stapanei casei, in varsta de 35 de ani. Vecinii sunt ingroziti de cele intamplate 

"Tragedia e foarte mare pentru toti vecinii. Noi suntem toti in soc. Iata tremur... Am luat dea pastile si de inima si de tensiune. Trei trupuri odata in casa asta, ceva grozav."

"Atat de tineri. Doamne ...Este oribil, strasnic."

Potrivit politiei, cei patru ar fi consumat alcool impreuna, iar la un moment dat intre ei s-ar fi iscat un conflict. Suspectul de 21 de ani i-ar fi ucis, iar apoi a incendiat locuinta. Individul, originar din Tiraspol, a fost retinut si risca pana la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata.