Ministrul Afacerilor Externe si Intergrarii Europene, Nicu Popescu a anuntat dupa intrevederea cu omologul sau israelian Eli Cohende ca vor fi lansate noi zboruri directe intre Chisinau si Tel Aviv. Contactati de PRO TV, responsabilii de la MAEIE, ne-au spus ca este vorba despre o companie aeriana din Israel care ar urma sa intre pe piata din tara noastra.

Publicat:08.08.2023, 12:07

Nicu POPESCU, MINISTRUL AFACERILOR ETERNE SI INTEGRARII EUROPENE:  „Am discutat si necesitatea fortificarii legaturilor noastre, inclusiv prin lansarea unor rute directe dintre Chisinau si Tel Aviv. Lucram pe acest domeniu si speram sa avem o situatie in care zborurile directe dintre capitalele tarilor noastre vor fi relansate intr-un viitor cat mai apropiat. Acesta este interesul Republicii Moldova.”

Eli COHEN, MINISTRUL AFACERILOR EXTERNE DIN ISRAEL: Am discutat si despre un zbor direct. Va contribui la dezvoltarea turismului si afacerilor. Va creste volumul comertului si investitiilor.”

Nicu Popescu si Eli Cohen s-au intalnit astazi la Chisinau, unde au discutat despre mai multe subiecte. Este vorba despre lansarea negocierilor pentru semnarea unui acord de liber schimb intre cele doua state, acorduri privind conversiunea permiselor de conducere, dar si liberalizarea roamingului.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.