O moldoveanca stabilita in Belgia spune ca este infectata de coronavirus. Intr-un video pe Facebook tanara a povestit despre tratamentul pe care il primeste acolo, dar si primele simptome pe care le-a avut.

Publicat:26.03.2020, 16:22

Tanara lucreaza stomatolog in Belgia si spune ca s-a infectat de la o colega de serviciu.

"Primele simptome au fost foarte grele. Am avut dureri mari de cap, explodeaza capul, dureri in tot corpul. Asa dureri nu am mai avut. Am si un pic de febra. Ma protejez, nu ies din casa", spune tanara.

Tanara spune ca nu a fost internata in spital, intrucat nu este in stare grava.

"Sunt internati doar cei care nu pot respira", spune aceasta.

Ba mai mult, moldoveanca afirma ca zilele urmatoare ar putea iesi la munca: "Trebuie sa stau in casa minim cinci zile, simptomele vor incepe sa scada, iar ulterior pot iesi la munca, doar ca sa port masca. Fiind anjata la spital, trebuie sa lucrez."

Totodata, aceasta spuna ca sotul ei nu are simptome.

"De multe ori panica mai mult distruge, decat amelioreaza situatia. Eu nu panichez. Mi-au zis sa beau multa apa, ceai. Nu prea am pofta de mancare. Medicii mi-au zis ca data voi avea probleme de respiratie, sa merg la Urgenta. In spitalul unde lucrez sunt foarte multe locuri disponibile. Sunt doar 10 pacienti in terapie intensiva", spune tanara.