O tanara din Cimislia si-a deschis propriul salon de frumusete chiar in inima Dubaiului. Moldoveanca spune ca a muncit mult pentru a-si vedea visul cu ochii, iar azi se poate lauda cu o afacere de lux, si promite ca in salonul sau clientii se vor simti ca acasa.

Publicat:11.09.2021, 16:53

Asa arata “Frankfurt Love”, salonul de frumusete deschis de Doinela Cecan in Dubai, orasul in care luxul e la el acasa.

Doinela CECAN, HAIR STYLIST:“Salonul de frumusete in Dubai a fost un vis de-al meu si aflandu-ma in acest domeniu de 14 ani, nu ma vad in alt domeniu activand cumva.”

Doinela marturiseste ca a deschide o afacere in Dubai nu e deloc usor, mai ales ca a preferat sa se descurce singura.

Doinela CECAN, HAIR STYLIST:“A fost greu, drumul a fost lung, pentru ca au si ei legi care uneori se bat cap la cap. A fost un drum nu usor, dar a meritat. Doar am avut nevoie de ajutorul unui localnic care sa perfecteze actele impreuna cu mine.”

Tanara spune ca usile salonului sau sunt deschise pentru toata lumea. Totusi, cele mai asteptate sunt femeile.

Doinela CECAN, HAIR STYLIST:“Cu siguranta femeile noastre, pentru ca noi avem nevoie de o ingrijire mai speciala a parului, care rare ori un arab poate sa o faca. Sa o poata face calitativ, o podoaba capilara sanatoasa in urma frumusetii efectuate si desigur femeile noastre cu par subtire, pentru care am lucrat atat de mult timp sa descopar care e secretul pentru a tine un par sanatos.”

Si pentru ca isi doreste sa faca femeile sa straluceasca, Doinela promite o gama de servicii dintre cele mai variate.

Doinela CECAN, HAIR STYLIST:“Tratamente, frizuri, vopsire, extensii, sprancene si pe viitor planuiesc sa facem si unghii daca gasesc o moldoveanca iscusita in treaba ei.”

Pentru a atrage cat mai multi clienti, tanara mizeaza pe calitate.

Doinela CECAN, HAIR STYLIST:“Niciodata nu am avut teama asta de concurenta, pentru ca fiecare client care viine in salon trebuie sa aiba o legatura sufleteasca cu mesterul. Pentru ca calitatea pe care o ofer eu este la un nivel inalt, asa cu au dovedit si concursurile la care eu am participat, fiind deja de patru ori campioana. Pentru ca ofer un nivel destul de inalt, prin asta se va deosebi, printr-un decor mai special, printr-o atitudine mai prietenoasa, prin multe.”

Iar daca va intrebati cine s-a ocupat de designul de interior al salonului, si de aceasta data tot ea este. 

Doinela CECAN, HAIR STYLIST:“Eu. Absolut decorul si designul e facut de mine in totalitate. Mobila am comandat-o din Italia, efectuata de un designer. Restul, tot ce am facut aici totul e dupa gustul meu.”

Asadar, pentru Doinela, Dubai este orasul viselor implinite.

Doinela CECAN, HAIR STYLIST:“Da, cu siguranta este. Aici posibilitatile sunt mari, aici daca muncesti - obtii si aici daca visezi, realizezi”