Operatiune ca in filme, la Ialoveni. Politistii au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma in rotile unei masini, pentru ca soferul a refuzat sa opreasca. In incercarea sa de a fugi de oamenii legii, barbatul, care era in stare de ebrietate avansata, a avariat si o masina de politie. Acesta a fost retinut.

Publicat:21.01.2023, 17:34

Potrivit politiei, ofiterii de patrulare au observat noapte trecuta o masina de marca Nissan care se deplasa haotic pe soseaua Ialoveni-Costesti. Oamenii legii au somat conducatorul auto sa opreasca, insa, acesta a incercat sa fuga, avariind o masina de politie. Ofiterii au fost nevoiti sa traga din arma in rotile automobilului pentru a-l opri. 

Dupa ce masina a fost blocata, oamenii legii l-au indemnat pe sofer sa iasa din masina, insa acesta a refuzat. Politistii au fost nevoiti sa sparga geamul automobilului.

S-a stabilit ca soferul de 33 de ani, originar din Milestii Mici, se afla in stare de ebrietate avansata, norma admisibila fiind depasita de aproape 11 ori. In vehicul se aflau 3 pasageri. Conducatorul auto a fost retinut pentru 72 de ore, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce pedeapsa va primi acesta.