O fosta directoare a unei gradinite din sectorul Ciocana a fost la presedintie si a povestit cu ce sunt hraniti copiii acolo. Ea a confirmat prin imagini ca printre alimente se gaseste peste cu viermi, carne de curcan alterata si paine cu mazut.

Publicat:05.08.2019, 15:47

"Cu doua ore in urma la Presedintie a fost o doamna, fosta directoare a gradinitei nr.149 din sect. Ciocana, Chisinau. A fost concediata pentru ca a incercat sa se opuna modului in care Directia educatie Ciocana organizeaza achizitiile de produse alimentare pentru hrana copiilor in gradinite. Din imaginile anexate puteti vedea cu ce sunt alimentati copii nostri in gradinite.

Peste infestat cu viermi, carne de curcan (Ucraina) in stare avansata de alterare, piine cu mazut si elemene metalice - iata meniul oferit copiilor de catre functionarii din sectorul Ciocana.

La Presedintie de urgenta au fost convocati reprezentantii ANSA, ANSP, AAP si CNA pentru a interveni imediat si a stopa actul criminal orchestrat de functionarii din Primarie si firmele furnizoare.

Totodata, s-a solicitat CNA-ului sa informeze institutia prezidentiala si societatea, cu ce s-au finalizat investigatiile pe cazurile similare, depistate cu 2 ani in urma. Problema dezastrului admis de functionarii primariei in alimentatia copiilor din gradinite va fi examinata la urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Securitate.", se arata in comunicatul presedintiei.