Sefa Procuraturii Anticoruptie, Veronica Dragalin, spune ca a adunat procurorii de la institutie la un picnic cu ocazia implinirii unui an de mandat. Aceata spune ca in cadrul picnicului procurorii au discutat si despre alte lucruri, nu doar despre dosare penale, iar acest lucru ajuta la consolidarea echipei. 

Publicat:01.08.2023, 14:40

Veronica DRAGALIN, SEFA PROCURATURII ANTICORUPTIE: „Am invitat procurorii din Procuratura Anticoruptie la un picnic vinerea trecuta. Fiecare dintre noi a contribuit la aceasta petrecere. Unii au adus pestele, altii au adus carnea. Colegii de la nord au adus fructele si legumele, colegii de la sud au adus branza si alte lucruri. A fost un lucru care ne ajuta sa consolidam echipa.”

Dragalin spune ca la picnic, procurorii au discutat despre lucruri care ii preocupa, nu doar despre dosare penale. 

Veronica DRAGALIN, SEFA PROCURATURII ANTICORUPTIE: Dar am avut ocazia sa discutam intre procurori despre starea actuala si cum se simt procurorii la moment. Un picnic unde am avut sansa sa vorbim pe alte domenii si nu dosare penale. Dupa ce am discutat cu procurorii despre ingrijorarile pe care le au, asta formeaza opinia mea”. 

Declaratiile au fost facute de Veronica Dragalin in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la un an de cand aceasta a devenit procuror-sef al Procuraturii Anticoruptie. In cadrul conferintei de presa, Dragalin a vorbit despre cazurile investigate de institutie in cele 12 luni de activitate.