Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, saluta calduros deschiderea noii ambasade a Tarilor de Jos in tara noastra. Intr-un mesaj pe Twitter, sefa statului a mentionat ca acesta este un pas semnificativ care ne va uni si mai mult cu Olanda, dar si cu Uniunea Europeana. 

Publicat:20.04.2023, 14:28

„Deschiderea ambasadei Olandei in Republica Moldova este un pas semnificativ catre aprofundarea legaturilor noastre si un semnal puternic de sprijin pentru aspiratiile noastre spre Uniunea Europeana”, a scris Maia Sandu. 

Totodata, presedintele Moldovei a mentionat ca, impreuna, vom continua sa lucram pentru o Europa unita si pentru aderarea Moldovei la Uniunea Europeana. 

La data de 18 aprilie, ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu a vorbit despre decizia de deschidere a unei noi ambasade la Chisinau. Potrivit lui, acest lucru va contribui la consolidarea legaturilor si la intensificarea dialogului politic intre tara noastra si Tarile de Jos. Totodata, Nicu Popescu a mentionat ca acest lucru reprezinta si un mesaj puternic de sustinere a securitatii tarii noastre si a celei regionale. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.