O eroare tehnica de la o benzinarie din Anenii Noi i-a lasat cu gura cascata pe locuitorii de acolo. Preturile la combustibil "au luat-o razna". Panoul de informare de langa statia PECO a afisat ca un litru de benzina si motorina costa peste 60 de lei. Solicitati de PRO TV, responsabilii de la benzinaria de acolo ne-au spus ca a fost o eroare tehnica si ca nu au vandut combustibil la acest pret. 

Publicat:21.07.2021, 10:41

Locuitorii din Anenii Noi au ramas socati ieri cand au vazut ce preturi au fost afisate la o benzinarie din localitate. Acestia s-au aratat indignati si ne-au scris mesaje in adresa redactiei. 

Din fotografiile trimise se vede ca pretul la un litru de benzina A 95 este de 63,81 de lei. Aceasta ar fi cam triplu la pretul actual afisat de alte benzinarii.

Contactata de ProTV, administratia benzinariei din Anenii Noi ne-a spus ca a fost o eroare. "Panoul a fost deconectat de la electricitate, de aceea a aparut un pret gresit. La moment panourile au fost deconectate pana se rezolva problema, pentru a nu duce in eroare clientii", ne-a spus administratorul statiei PECO. 

Totodata, acestia mentioneaza ca nu au vandut combustibil la pretul afisat. Pe site-ul benzinariei arata ca un litri de benzina este vandut cu aproape 20 de lei, de motorina cu aproape 16,50, iar de gaz cu 11,32. 

Citeste si :  Cati litri de benzina pot fi cumparati in 2021 cu salariul mediu in diferite tari europene, dar si in Moldova