Astazi a avut loc sedinta de judecata in cazul primarului de la Bolduresti care a lovit mortal cu masina un baiat de 14 ani. 

Ultimul update: 23.02.2024, 11:05 Publicat:23.02.2024, 11:05

Dumitru BULIGA, AVOCATUL PRIMARULUI DE LA BOLDURESTI:Dumnealui se afla intr-o stare de sanatate foarte precara si nu este in stare sa discutam detalii”.

Totodata, avocatul a subliniat faptul ca probele publicate de catre politie nu le considera mijloace de proba: „In viziunea mea, mijlocele de proba nu pot fi publicate. Daca cineva din politie si-a permis sa publice, vom sesiza procuratura ca sa fie trasa la raspundere persoana respectiva”.

Avocatul invinuitului a cerut in instanta respingerea demersului procurorilor prin aplicarea masurii preventive si eliberarea sub control judiciar.

Pe 19 februarie, in satul Bolduresti, raionul Nisporeni, un adolescent de 14 ani a fost tamponat mortal de o masina, iar soferul implicat in accident, care a fugit de la fata locului, s-a dovedit a fi primarul din Bolduresti Nicanor Ciochina, care a fost retinut la doua zile dupa accident.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.