Procurorul de caz, Andrei Balan, nu a vrut sa ofere multe informatii dupa pechezitiile din birourile celor patru judecatori, insa a spus ca vor reveni responsabilii cu detalii. 

Publicat:14.11.2023, 15:05

Intrebat daca au fost ridicate unele lucruri in urma perchezitiilor, acesta nu a vrut sa ofere un raspuns.

 „Pe parcurs o sa aflati toate circumstantele cauzei”, a declarat Balan. 

Potrivit surselor PRO TV, cei patru judecatorii pentru care procurorul general interimar, Ion Munteanu, a cerut CSM retinerea, arestarea si perchezitionarea sunt: Radu Grecu, magistrat la Judecatoria Buiucani, Mihai Diaconu de la Curtea de Apel Chisinau, Gari Bivol, dar si Valentina Garabagiu.

Astazi, ofiterii CNA si procurorii anticoruptie au descins cu perchezitii in birourile la patru magistrati de la Judecatoria Buiucani si si Curtea de Apel Chisinau. Asta se intampla la cateva ore dupa ce membrii Consiliului Superior al Magistraturii au admis sesizarile procurorul general interimar, Ion Munteanu, referitor la eliberarea acordului pentru efectuarea unor actiuni de urmarire penala in privinta unor judecatori.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.