Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a venit cu o reacție, după bătaia de la Bălți în care este implicat și consilierul socialist, Maxim Moroșan. Formațiunea susține că în spatele acestei provocări ar sta fostul primar al orașului Bălți, Renato Usatîi.

Publicat:28.06.2024, 13:10

„În spatele acestei provocări se află grupări banditești care se subordonează personal lui Renato Usatîi. Anterior, la adresa lui Maxim Moroșan au fost lansate amenințări și i s-a cerut să părăsească orașul Bălți și să se retragă din politică”, se arată într-un comunicat emis de PSRM.

În noaptea de 24 spre 25 iunie a fost o bătaie crâncenă la Bălți. Patru persoane au fost reținute, printre care și un ales local, după ce s-au luat la pumni într-un local din oraș. 

Citeste si :  Focuri de armă la frontieră. 10 ucraineni au încercat să treacă râul Nistru cu barca: O persoană s-a înecat, alte cinci au dispărut. Un moldovean, reținut pentru 72 de ore - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.