Agentia Servicii Publice a venit cu o reactie, dupa ce un angajat al institutiei de la Hincesti a fost retinut in dosarul permiselor de conducere. Astfel, ASP anunta ca este in comunicare activa cu organele de drept si acorda tot suportul necesar pentru elucidarea deplina a cazurilor documentate.

Publicat:19.09.2023, 15:36

„ASP isi doreste ca acest dosar, de rand cu celelalte pornite de catre organele de drept ce vizeaza cazuri de coruptie cu implicarea angajatilor institutiei, sa ajunga in instantele de judecata”,  se arata in comunicatul ASP. 

Astazi, un angajat al ASP Hincesti si doi intermediari, au fost retinuti si plasati in izolatorul CNA pentru 72 de ore, dupa ce luau bani pentru eliberarea permiselor de conducere in mod ilegal. Ulterior, CNA a publicat inregistrarea audio, care contine discutiile dintre angajatul ASP Hincesti si intermediarii sai.

Citeste si : „Totul e bine, zero puncte greseli…”. CNA a facut publica inregistrarea audio in dosarul permiselor de conducere de la  ASP Hincesti - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.