Membrii Partidului Actiune si Solidaritate au venit cu o reactie si spun ca cei vinovati de coruptie trebuie sa fie trasi la raspundere. Asta, dupa socialistii au spus ca perchezitiile la fostul presedinte, Igor Dodon, sunt un show de doi bani, iar guvernarea nu lupta cu saracia, dar lupta cu opozitia.

Publicat:24.05.2022, 11:58

„PAS pledeaza pentru o justitie care sa-si faca treaba, iar cei vinovati de coruptie, capturare a statului, saracire a populatiei sa fie trasi la raspundere”, au declarat reprezentantii PAS pentru PRO TV. 

Azi dimineata, procurorii Anticoruptie in comun cu CNA si SIS au descins cu perchezitii la domiciliul fostului presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Perchezitiile au loc si la casa parinteasca a lui Igor Dodon, dar si la baza de odihna din Sadova care ii apartine acestuia.

Potrivit procurorului responsabil de comunicarea cu mass-media al PG, Igor Dodon este banuit de corupere pasiva, tradare de patrie si acceptarea finantarii partidului politic de catre o organizatie criminala.

Ulterior, membrii Partidului Socialistilor din Republica Moldova au sustinut un breifing de presa, unde au declarat ca perchezitiile la Igor Dodon sunt un show de doi bani, in care guvernarea lupta cu opozitia, dar nu cu saracia.