Problema a fost cauzata de cresterea ambuteiajelor din cauza blocarii partiale a traficului in centrul orasului de catre tractoare, spun responsabililor de la Parcul Urban de Autobuze, dupa ce pe retelele de socializare au aparut imagini video cum mai multe persoane se imbulzesc sa intre intr-un autobuz, incat chiar si taxatorul care a iesit nu mai putea intra inapoi in transport. 

Publicat:06.12.2023, 12:43

„In consecinta, au fost afectate si alte zone urbane: strada Ismail, Ciuflea, Dacia. Ca urmare, miscarea ritmica a rutei nr. 23 a fost intrerupta, ceea ce a dus la supraaglomerarea autobuzului de ruta”, a declarat pentru PRO TV, directorul adjunct exploatare I.M. Parcul Urban de Autobuze, Marcel Lupanciuc.

Totodata, el ne-a spus ca toate serviciile responsabile ale intreprinderii sunt implicate in solutionarea prompta a unor astfel de situatii.

Citeste si :  Imbulzeala intr-un autobuz din capitala. Martor: „Asa calatoresc cetatenii... Nici taxatorul nu a avut loc” - VIDEO

Ieri, in timpul protestului organizat de fermieri, zeci de troleibuze au ramas blocate din cauza masinilor de politie care erau parcate pentru a asigura ordinea publica.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.