Fetita de 12 ani, care a fost lovita pe trecerea de pietoni de un troleibuz, ieri, in capitala, a fost unicul copil la parinti. Asta a scris o persoana care se pare ca cunoaste familia copilului. Aceasta a mai mentionat ca copila mergea cu niste colegi de clasa la lectia de limba engleza. 

Publicat:25.03.2023, 10:29

„Aici s-a oprit drumul Nastei, fetita de 12 ani, care a fost azi lovita mortal de troleibuz. Era eleva in clasa a 6-a la Liceul „Dacia" de la Ciocana. Mergea, cu niste colegi de clasa, la lectia de limba engleza. A fost unicul copil la parinti... La Ciocana sunt foarte multe licee, inclusiv de ambele parti ale aleii. Zebre - cat duce trenul. Semafoarele sunt prea costisitoare? Sau poate inutile”, a scris femeia pe retelele de socialziare. 

Totodata, la locul accidentului oamenii au adus flori, lumanari si jucarii. 

Ieri, o fetita de 12 ani a murit, dupa ce a fost lovita de un troleibuz pe o strada din capitala. Potrivit politiei, totul s-a intamplat pe bulevardul Mircea cel Batran din Chisinau. Copila a fost lovita de un troleibuz la volanul caruia se afla o femeie. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.