Doi barbati s-au luat la cearta din cauza ca unul dintre ei si-a parcat automobilul neregulamentar, iar politia, care a fost chemata, ar fi refuzat sa amendeze conducatorul auto.

Publicat:06.01.2020, 14:53

Barbatul care ne-a transmis imaginile in redactie spune ca soferul, care si-a parcat masina neregulamerat, este un politist si ar fi fost in stare de ebrietate.

Contactat de PRO TV, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus ca totul a avut loc ieri, in jurul orei 23:30, pe strada Sprincenoaia din capitala.

La fata locului, oamenii legii au constatat ca barbatii se certau din cauza ca unul dintre ei si-a parcat automobilul neregulamentar si pe capota acestuia era incleiat un abtibild StopHam.

„Urmeaza sa stabilim daca unul din ei este sau nu politist, la fata locului nimeni nu s-a prezentat ca politist. Indiferent cine sunt barbatii, ancheta va stabili cine se face vinovat”, a declarat Natalia Stati.

Alte circumstante se stabilesc si urmeaza a fi luata o hotarare in conformitate cu legislatia in vigoare, spun oamenii legii.