Un baiat de 15 ani a fost batut de alti doi adolescenti, in comuna Bubuieci. Motivul conflictului nu este clar deocamdata. Politia anunta ca a initiat o cauza penala. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Publicat:29.01.2024, 14:22

Din imaginile transmise redactiei PRO TV, se vede cum baiatul in varsta de 15 ani este batut cu mainile si cu picioarele de doi adolescenti.In tot acest timp, o alta persoana filma si urmarea intreaga scena fara a interveni.

Contactati de PRO TV, responsabilii de la politie ne-au spus ca au fost sesizati la data de 24 ianuarie.

„In cadrul masurilor dispuse sa stabilit ca minorul de 15 ani a fost agresat fizic de catre alti 2 minori de 12 si 15 ani. Victima a fost internata la spital, iar pe caz a fost initiata o cauza penala. Ofiterul de urmarire penala desfasoara actiuni procesual penale in stabilirea tuturor circumstantelor”, ne-au confirmat responsabilii de la politie.

Potrivit informatiilor pe care le-am primit de la un cititor, baiatul ar fi fost internat in reanimare.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.